Vacature: Werkervaringsplaats Data en Brede Welvaart 

Terug

Vacature: Werkervaringsplaats Data en Brede Welvaart 

Geschreven op 27 augustus 2021

“Brede Welvaart is een nieuwe manier van kijken naar de samenleving. Integraal, met oog voor alles wat voor onze inwoners van waarde is.”

Ben jij nieuwsgierig, analytisch sterk en een echte doorzetter? Ligt jouw hart bij het werken met data en heb je affiniteit met sociale vraagstukken en in het bijzonder brede welvaart? Ben je net afgestudeerd aan hbo of universiteit? Dan is deze werkervaringsplaats iets voor jou!

Wat vragen wij?

Wij zoeken voor het komende half jaar (ingang september/oktober 2021) een collega die werkervaring zoekt en wil helpen met het opzetten en uitwerken van de Monitor Brede Welvaart in Drenthe. Je schrikt niet van tabellen, kan met SPSS (of vergelijkbaar) overweg en het lijkt je leuk om data te (leren) visualiseren met Tableau.

Je ondersteunt onderzoekers en adviseurs binnen het programmateam Brede Welvaart. Je verricht werkzaamheden voor Trendbureau Drenthe, en mogelijk ook voor Sociaal Planbureau Groningen, beiden onderdeel van CMO STAMM.

Wat bieden wij?

Deze werkervaringsplaats is geschikt voor hbo- en wo-afgestudeerden met een relevante achtergrond. Het is een leerzame werkplek waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt over de (ontwikkeling van) toegepast beleidsonderzoek. Je leert hoe je data goed kan visualiseren met Tableau.

Wij bieden ervaring en een netwerk, het merendeel van de WEP-ers bij ons stroomt uit naar een betaalde baan. De werkervaringsplaats omvat een periode van zes maanden waarin je bij voorkeur vier dagen per week aan de slag gaat. De indeling van deze uren varieert en is nader overeen te komen. Naast de beschikking tot een uitgebreid netwerk, krijg je inspirerende begeleiding en een beperkte vergoeding (€200,- per maand, voor vier dagen). Uiteraard worden je reis- en onkosten ook vergoed.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je motivatie en cv naar Femke de Haan, f.dehaan@cmostamm.nl. Vermeld in de onderwerpregel dat het gaat om de Werkervaringsplaats Data en Brede Welvaart.

Wat ons betreft kan je snel beginnen. Solliciteren is mogelijk zolang de vacature online staat.

Stuur deze vacature gerust door.

Delen via social media

Betrokken medewerkers

Meer weten?

Neem contact op met één van de betrokken medewerkers