Terugblik op de Werkconferentie Groninger ouderenzorg: kracht in de keten!

7 december 2018

Op 22 november 2018 was het provinciehuis van Groningen het mooie decor van de Werkconferentie “Groninger ouderenzorg; kracht in de keten!”. Met ruim honderd deelnemers, inspirerende sprekers en zes werksessies, geresulteerd in zes cartoons die de oplossingen voor de knelpunten weergeven, kijken we terug op een geslaagde conferentie. Dat de deelnemers dat ook zo ervaren zien we terug in de ingevulde evaluatie. De conferentie wordt gewaardeerd met gemiddeld een 7,8! Nu op naar het vervolg in de vorm van verschillende Doe Tafels. 

 

Informatie uit de Werkconferentie

In zes werksessies gingen deelnemers samen met experts en mantelzorgers aan de slag met een specifiek thema en een toekomstgerichte vraag. De uitkomsten en prioriteiten zijn in de samenvatting van de dag verwerkt.

Niet in elke werksessie is een presentatie gehouden, vandaar dat niet van elke werksessie een presentatie toegevoegd is

Ketenanalyse Ouderenzorg

De publicatie over de Ketenanalyse Ouderenzorg brengen we begin 2019 uit. Heb je interesse? Hou onze nieuwsbrief in de gaten of stuur ons een e-mail.

Verder zijn we graag bereid om de volledige Ketenanalyse Ouderenzorg te presenteren in bijvoorbeeld raadsvergaderingen of andere lokale netwerken en organisaties. Heb je interesse? Neem dan contact op met Yvonne van der Weerd, teammanager CMO STAMM.

Vervolg in de vorm van Doe Tafels

Begin 2019 organiseert CMO STAMM Doe Tafels om ook echt met elkaar aan de slag te gaan met de prioriteiten die in elke werksessie zijn vastgesteld.

Meer weten?

In de Werkconferentie is veel informatie gedeeld. Mis je nog informatie of heb je een vraag, opmerking of wil je dat we bij jouw organisatie langs komen voor een aanvullende presentatie? Laat het ons dan weten!