Terugblik op de Werkconferentie Groninger ouderenzorg: kracht in de keten!

Terug

Terugblik op de Werkconferentie Groninger ouderenzorg: kracht in de keten!

Geschreven op 7 december 2018

““We zijn graag bereid om de volledige Ketenanalyse Ouderenzorg te presenteren in bijvoorbeeld raadsvergaderingen of andere lokale netwerken en organisaties.””

Op 22 november 2018 was het provinciehuis van Groningen het mooie decor van de Werkconferentie “Groninger ouderenzorg; kracht in de keten!''. We kijken terug op een geslaagde conferentie met ruim honderd deelnemers, inspirerende sprekers en zes werksessies die elk een uitwerking hebben gekregen in zes cartoons met daarin de oplossingen voor de knelpunten. De deelnemers hebben de conferentie in de evaluatie gemiddeld gewaardeerd met een 7,8. Een mooi resultaat. Nu op naar het vervolg in de vorm van verschillende Doe Tafels. 

Informatie uit de Werkconferentie

In zes werksessies gingen deelnemers samen met experts en mantelzorgers aan de slag met een specifiek thema en een toekomstgerichte vraag. De uitkomsten en prioriteiten zijn in de samenvatting van de dag verwerkt.

Niet in elke werksessie is een presentatie gehouden, vandaar dat niet van elke werksessie een presentatie toegevoegd is

Ketenanalyse Ouderenzorg

De publicatie over de Ketenanalyse Ouderenzorg brengen we begin 2019 uit. Heb je interesse? Hou onze nieuwsbrief in de gaten of stuur ons een e-mail.

Verder zijn we graag bereid om de volledige Ketenanalyse Ouderenzorg te presenteren in bijvoorbeeld raadsvergaderingen of andere lokale netwerken en organisaties.

Vervolg in de vorm van Doe Tafels

Begin 2019 organiseert CMO STAMM Doe Tafels om ook echt met elkaar aan de slag te gaan met de prioriteiten die in elke werksessie zijn vastgesteld.

Meer weten?

In de Werkconferentie is veel informatie gedeeld. Mis je nog informatie of heb je een vraag, opmerking of wil je dat we bij jouw organisatie langs komen voor een aanvullende presentatie? Laat het ons dan weten!

Delen via social media

Betrokken medewerkers

Meer weten?

Neem contact op met één van de betrokken medewerkers