Werving Groninger Panel in volle gang

Terug

Werving Groninger Panel in volle gang

Geschreven op 4 maart 2019


“Al meer dan 2.800 Groningers hebben zich als nieuw lid van het Groninger Panel aangemeld, doe jij ook mee?”

Het Groninger Panel zoekt nieuwe panelleden. De werving onder ruim 45.000 inwoners is inmiddels in volle gang. Op dit moment hebben al 2.800 nieuwe panelleden zich aangemeld. Het Panel telt daarmee nu ruim 6.600 panelleden. De komende weken kunnen inwoners van 18 jaar en ouder in de provincie Groningen een uitnodigingsbrief op de deurmat verwachten. Heb je ook een brief ontvangen? Vul dan de inlogcode is op de aanmeldpagina van het Groninger Panel.

Wat is het Groninger Panel

In het Groninger Panel vragen wij Groningers periodiek naar hun mening over actuele onderwerpen, zoals leefbaarheid, veranderingen in de zorg en de gevolgen van de gaswinning. Deelnemers krijgen enkele keren per jaar een vragenlijst toegestuurd. De onderzoekers van Sociaal Planbureau Groningen en Gronings Perspectief (RUG) voeren het onderzoek uit.

De resultaten van het Panel worden gebruikt door de provincie Groningen en Groninger gemeenten als input voor het maken en voeren van beleid. Met het geven van hun mening, dragen deelnemers dus direct bij aan veranderingen die volgens hen nodig zijn. De deelnemers ontvangen de resultaten via een digitale nieuwsbrief.

Deelnemen?

Iedereen die een brief heeft ontvangen van het Sociaal Planbureau Groningen is van harte uitgenodigd om lid te worden van het Groninger Panel! Deelnemers krijgen de vragenlijst digitaal toegestuurd. Het invullen van deze lijsten duurt ongeveer een kwartier per keer. Uiteraard waarborgen wij de privacy van alle deelnemers volgens de AVG-wetgeving.

Inwoners die geen uitnodiging voor deelname hebben ontvangen, kunnen alsnog op de hoogte blijven van de resultaten. Zij kunnen zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van het Groninger Panel.

>> Meer informatie over het Groninger Panel

Meer informatie

06 525 896 14
f.dehaan@sociaalplanbureaugroningen.nl

06 835 751 01
e.vanspijker@sociaalplanbureaugroningen.nl

 

Delen via social media