Toestemming

Toestemming Panelonderzoeken Sociaal Planbureau Groningen & Gronings Perspectief

Wij waarderen het dat je de tijd neemt om lid te worden van het Groninger Panel! Sociaal Planbureau Groningen & Gronings Perspectief gaan zorgvuldig met de persoonlijke informatie van deelnemers om. Daarom informeren wij deelnemers over de aanpak van onze onderzoeken en vragen wij expliciet om toestemming voor deelname aan onze panelonderzoeken. Registreren voor het Groninger Panel is alleen mogelijk bij een akkoord met onderstaande punten.

  1. Ik ga akkoord met deelname aan de panelonderzoeken van Sociaal Planbureau Groningen (onderdeel van CMO STAMM) en Gronings Perspectief (samenwerking van de Rijksuniversiteit Groningen en het Nivel). Mijn e-mailadres mag worden gebruikt om mij hiervoor uit te nodigen.
  2. Mijn deelname aan deze panelonderzoeken is volkomen vrijwillig. Ik kan op elk moment besluiten om te stoppen met deelnemen. Ik hoef voor dit besluit geen reden op te geven. (Meer informatie over de omgang met persoonsgegevens en de rechten van deelnemers staat in de privacyverklaring van Sociaal Planbureau Groningen en de privacyverklaring van Gronings Perspectief.
  3. Ik ga akkoord dat mijn gegevens zo worden opgeslagen dat ze niet direct tot mij herleidbaar zijn, gecodeerd worden verwerkt en vertrouwelijk worden behandeld.
  4. Ik ga akkoord dat mijn gegevens en de door mij ingevulde enquêtes worden opgeslagen en gebruikt voor het uitvoeren van (statistische) analyses.
  5. Ik ga akkoord dat Sociaal Planbureau Groningen en Gronings Perspectief de door mij ingevulde enquêtes mogen delen voor wetenschappelijk onderzoek en mogen verstrekken aan (niet commerciële) partijen met wie zij in het kader van hun panelonderzoeken samenwerken. Zij waarborgen hierbij mijn privacy.
  6. Ik ga akkoord dat mijn gegevens en de door mij ingevulde enquêtes kunnen worden gecombineerd met gegevens van eerdere metingen of met andere onderzoeken van Sociaal Planbureau Groningen en Gronings Perspectief, of data uit andere gegevensbronnen die relevant zijn voor deze onderzoeken.
  7. De onderzoekers beantwoorden te allen tijde mijn vragen over dit onderzoek. Daarvoor kan ik mailen naar info@sociaalplanbureaugroningen.nl.

Delen via social media