Jonne Thomassen

Jonne Thomassen

Jonne heeft een brede ervaring met allerlei soorten databronnen. Zij kan aan de hand van complexe kwantitatieve datasets trends in kaart te brengen en ontwikkelingen beschrijven of signaleren. Daarnaast nuanceert zij die inzichten nog verder door ook het gesprek aan te gaan over de persoonlijke ervaringen van de mensen waar het om draait. Bijvoorbeeld door kwalitatieve interviews af te nemen of focusgroepen te organiseren. Dat heeft haar geleerd dat elk type data op unieke wijze zijn stukje bijdraagt aan het complete verhaal. Met haar ervaring op het gebied van kwalitatieve en kwantitatieve databronnen, draagt Jonne op een doortastende manier bij aan het waarborgen van de betrouwbaarheid van onderzoeksresultaten en onderzoeksgegevens.

Bij CMO STAMM is Jonne werkzaam als data-analist/onderzoeker, en werkt zij met veel plezier aan de uitdaging om de brede welvaart in het Noorden van Nederland in kaart te brengen.

Naast haar rol bij CMO STAMM werkt Jonne aan haar promotieonderzoek bij de Rijksuniversiteit Groningen. Daar richt zij zich op het bestuderen van de rol van familie en vrienden in de verhuis- en blijf-wensen van jongvolwassenen. Haar onderzoek wordt in de loop van 2024 gepubliceerd.