Bijeenkomst energiearmoede & energiebesparing op 15 december

Terug

Bijeenkomst energiearmoede & energiebesparing op 15 december

Geschreven op 8 november 2022

“We nemen jullie mee in de nieuwste feiten en cijfers over energiearmoede en energiebesparing en kijken naar de huidige stand van zaken rondom regelingen en mogelijkheden omtrent energiearmoede en energiebesparing.”

Datum: Donderdag 15 december 2022
Tijdstip: 10.00 – 12.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur
Lunch mogelijk na afloop, zie aanmeldformulier
Locatie: Provinciehuis Groningen, zaal ‘Topweer’

 

Wat

Actuele informatie en kennisuitwisseling over het onderwerp energiearmoede & energiebesparing in Groninger gemeenten. Deze bijeenkomst is bedoeld voor beleidsambtenaren energietransitie en sociaal beleid van de Groningse gemeenten. Deze bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomsten van 22 maart, 21 juni en 4 oktober jl. CMO STAMM en Sociaal Planbureau Groningen hosten deze keer de bijeenkomst.

Globaal programma

We nemen jullie mee in de nieuwste feiten en cijfers over energiearmoede en energiebesparing van Sociaal Planbureau Groningen en kijken naar de huidige stand van zaken rondom regelingen en mogelijkheden omtrent energiearmoede en energiebesparing in Groninger gemeenten. In een interactieve werkvorm willen we ruimte geven voor kennisuitwisseling en jullie wederom meenemen in het vervolg ten aanzien van de rol van de provincie Groningen.

Input

Heb je vragen waar je graag antwoord op wil tijdens deze bijeenkomst? Of heb je juist iets te vertellen? Geef dit aan bij je aanmelding. We gebruiken deze input voor de kennisuitwisseling, dus vul het vooral in.

Aanmelden

Geef svp bij je aanmelding ook aan of je wilt blijven lunchen, en of je gebruikt wilt maken van de parkeergelegenheid onder het provinciehuis.

Direct inschrijven

We ontmoeten je graag op donderdag 15 december!

Voor meer informatie over deze bijeenkomst bel of mail met Marike Broekema: m.broekema@cmostamm.nl/06 51 79 93 90.

Delen via social media

Betrokken medewerkers

Marike Broekema

adviseur

  • Mail
  • LinkedIn

Meer weten?

Neem contact op met één van de betrokken medewerkers