Kennisfestival Ouderen langer vitaal & zelfstandig 29 november 2019

Terug

Kennisfestival Ouderen langer vitaal & zelfstandig 29 november 2019

Geschreven op 11 oktober 2019


Op vrijdagochtend 29 november staat het thema 'Ouderen langer vitaal & zelfstandig' centraal op de jaarlijkse werkconferentie van de Zorgmonitor Groningen, dit maal in de vorm van een kennisfestival over preventief investeren in wonen, welzijn en zorg in de buurt. Mogen we op je komst rekenen?

Het kennisfestival vindt plaats van 9.00 tot 12.30 uur, gevolgd door een lunch, in het provinciehuis Groningen.

Voor wie?

Ben je een bestuurder of beleidsmaker op het gebied van wonen, woonomgeving, welzijn, zorg? Dan ontvang je binnenkort onze uitnodiging. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Meer informatie

Investeren in preventie, wonen, welzijn en zorg in de buurt is nodig om het groeiend aantal ouderen goede zorg en kwaliteit van leven te kunnen bieden. Maar hoe geef je dit een plek in het beleid? Hoe werk je samen met je ketenpartners? Hoe regel je de financiering? Op 29 november kun je hierover kennis en inspiratie opdoen. Er zijn presentaties, workshops, serious games, theateracts en ruime mogelijkheden om te netwerken – je stelt zelf je eigen programma samen. En wil je jouw innovatieve visie of project pitchen? Daarvoor bieden we graag een podium.

Het programma van het kennisfestival is nog in voorbereiding.

Aanmelden is nu al mogelijk.

Zie ook het artikel Zorgmonitor Groningen: preventief ouderenbeleid terug op gemeentelijke agenda’s.

Meer informatie

06 526 893 57
m.feitsma@sociaalplanbureaugroningen.nl

Delen via social media