Marieke Postma

Marieke is een doortastende professional met ruime ervaring in het sociaal domein. Ze is een creatieve, energieke en analytische adviseur/onderzoeker met veel oog voor verbinding.

Met haar gedrevenheid, kennis van zaken en creativiteit schept ze ruimte voor ontwikkeling en innovatie en brengt ze beweging. In haar werk zoekt ze altijd de samenwerking omdat ze gelooft in de noodzaak hiervan om complexe maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Door complementair te zijn aan elkaar wordt het resultaat behaald door de gezamenlijkheid en dat is altijd sterker. Marieke vindt haar plezier in het samenbrengen van verschillende expertises en perspectieven om zo te komen tot concrete resultaten.

Marieke is een confronterende verbinder en doorziet complexe materie én processen snel en vertaalt deze naar werkbare oplossingen. Als onderzoeker is ze nieuwsgierig, analytisch en resultaatgericht. Ze werkt onder andere op het gebied van jeugdhulp, preventie, welzijn, relatie formele-informele zorg en onderwijs.

Contact

06 135 816 73

m.postma@sociaalplanbureaugroningen.nl

 

 

Marieke Postma

onderzoeker/adviseur
medewerker