Iris Holman

“Ondanks dat partijen eenzelfde doel kunnen najagen spreken ze soms heel verschillende talen.”

Iris is een enthousiaste en energieke verbinder en vertaler. Ondanks dat partijen eenzelfde doel kunnen najagen spreken ze soms heel verschillende talen. Iris is in staat om die talen te verstaan en wederzijds begrip tot stand te brengen. Haar werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en dankzij haar sterke empatische vermogen en flexibele houding is het prettig om met haar samen te werken.

Iris is vanwege haar veelzijdige achtergrond en interesses zeer breed inzetbaar. Tijdens haar studie psychologie heeft ze geleerd om obstakels snel boven tafel te krijgen en oplossingsgericht te werken. De studie filosofie heeft haar analytische vermogen en kritische blik versterkt en haar handvatten gegeven om nauwkeurig hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Hierdoor is ze in staat vlot het speelveld te overzien en scherpe doelen te stellen en te behalen.

Iris studeerde Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen en haalde in 2015 haar masterdiploma Klinische Psychologie. In 2016 heeft ze ook haar masteropleiding Ethiek, Sociale en Politieke Filosofie afgerond met een scriptie over Bureaucratie en Burgerinitiatieven. Bij Trendbureau Drenthe houdt Iris zich vooral bezig met Burgerkracht en Overheidsparticipatie.

Nieuwsgierig? Bel/mail voor een afspraak.

medewerker

Iris Holman MSc MA

onderzoeker-adviseur

  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter